Våra konsumentpaneler
Våra konsumentpaneler representerar ett minisverige och ger svar på frågor om vem som handlar, vad man handlar och när man handlar. Utifrån dessa huvudfrågor, analyserar vi konsumentbeteenden och kan följa trender på olika marknader. Vi har 2 olika konsumentpaneler:

Consumer Scan
Consumer Scan består av 3 000 rapporterande hushåll som varje vecka registrerar med en scanner eller app sitt hushålls inköp av dagligvaror (inkl. tobak) till oss i en inköpsdagbok på nätet. Den som registrerar sina inköp, får poäng att byta ut mot fina premier i vår Premiebutik. Där finns allt från presentkort, biobiljetter, teknikprylar och möjlighet att skänka till välgörenhet. Ju längre man är med i panelen, desto lyxigare premie kan man hämta ut.

Anmäl dig till Consumer Scan här

Hundpanelen
Hundpanelen består av hundägare som varje vecka registrerar sina inköp av dagligvaror, hundmat och hundgodis till oss i en inköpsdagbok på nätet. Den som registrerar sina inköp, får poäng att byta ut mot fina premier i vår Premiebutik. Där finns allt från presentkort, biobiljetter, teknikprylar och möjlighet att skänka till välgörenhet. Ju längre man är med i panelen, desto lyxigare premie kan man hämta ut.

Anmäl dig till Hundpanelen här

Läs mer om villkor och sekretess här.